DenBesselder.nl online!

Geplaatst op op door admin

Den Besselder is ONLINE kijk op DenBesselder.nl! Een splinternieuwe website, waarmee wij iedereen op de hoogte willen houden van wat er bij ons op het activiteitencentrum gebeurt. Leer ons team kennen, bekijk de foto’s voor een rondleiding door het centrum of lees de site gewoon even door voor allerlei informatie. Voor onze deelnemers is er bovendien de fotoclub en via de contactpagina is er ruimte voor opmerkingen, suggesties of vragen.

De site is net in de lucht, maar achter de schermen is al een boel gebeurd. Ook bij Den Besselder zelf! Momenteel zijn we bezig met het opknappen van de werkplaats en het opstarten van sport en beweeggroepen. Na de zomervakantie gaan we onze eerste stappen zetten met All Star judo en de Crea-avonden.

We hopen jullie binnenkort opnieuw te verwelkomen, niet alleen hier op de website, maar ook bij Den Besselder!